Menu
Your Cart

Често Задавани Въпроси

Винаги се стараем да отговорим на Вашите запитвания възможно най-бързо. Междувременно можете да прочетете Най-често задавани въпроси, за да видите дали отговорът на въпроса Ви не е вече в нашия списък.

Въпреки увеличения брой запитвания в периода около празничните дни се стремим да отговорим на Вашите съобщения и обаждания възможно най-скоро. Благодарим за Вашето разбиране.

 

Най-често задавани въпроси

Не, нямате нужда от регистрация и създаване на профил, за да пазарувате от нас. Създаването на акаунт обаче ви дава възможност да се възползвате от редица удобства. Няма да е нужно всеки път да попълвате формуляра за Вашите данни при поръчка и ще спестите ценно време. Можете да запазвате в ЛЮБИМИ харесваните от Вас продукти, което ще ви позволи да следите намаленията във връзка с тях. В ЛЮБИМИ ще може да сравнявате продуктите и да запазвате информацията за тези, които най-много Ви харесват. Когато избирате различни продукти, те ще ви чакат в кошницата.

За да се възползвате от функциите на Вашия профил, може да използвате както фиксирано, така и мобилно устройство. При регистрация с Вход в профила Вие получавате 5% отстъпка от стойността на всеки продукт.

За повече информация влезте в НОВ КЛИЕНТ.

- Наложен платеж;

- Кредитна или дебитна карта;

- Банков превод.

Ние ценим Вашето време и средства, затова Ви гарантираме бърза доставка. Всички доставки се осъществяват чрез куриерска фирма Е-Конт. Най-бързият, достъпен и удобен вариант за Вас е да изпратим поръчката Ви до най-близкия до Вас офисна Е-конт. Другият вариант е тя да пристигне до посочен от Вас адрес.

Доставката на продуктите става в срок от 24 часа. В зависимост от куриерската фирма, тя може да стане и в рамките на 48 часа, ако сте поръчали през почивните или в празнични.

В случай, че закупеният от Вас продукт не отговаря напълно на очакванията ви, можете да го замените с друг. Хубаво е това да бъде в кратък срок от време и артикула да бъде в търговски вид. Куриерската услуга при замяна е за сметка на клиента, за да не се злоупотребява.

За връщане на продукта моля попъленете формуляра