Menu
Your Cart

Често Задавани Въпроси

Винаги се стараем да отговорим на Вашите запитвания възможно най-бързо. Междувременно можете да прочетете Най-често задавани въпроси, за да видите дали отговорът на въпроса Ви не е вече в нашия списък.

Въпреки увеличения брой запитвания в периода около празничните дни се стремим да отговорим на Вашите съобщения и обаждания възможно най-скоро. Благодарим за Вашето разбиране.

 

Най-често задавани въпроси

Не, нямате нужда от регистрация и създаване на профил, за да пазарувате от нас. Създаването на акаунт обаче ви дава възможност да се възползвате от редица удобства. Няма да е нужно всеки път да попълвате формуляра за Вашите данни при поръчка и ще спестите ценно време. Можете да запазвате в ЛЮБИМИ харесваните от Вас продукти, което ще ви позволи да следите намаленията във връзка с тях. В ЛЮБИМИ ще може да сравнявате продуктите и да запазвате информацията за тези, които най-много Ви харесват. Когато избирате различни продукти, те ще ви чакат в кошницата.

За да се възползвате от функциите на Вашия профил, може да използвате както фиксирано, така и мобилно устройство. При регистрация с Вход в профила Вие получавате 5% отстъпка от стойността на всеки продукт.

За повече информация влезте в НОВ КЛИЕНТ.

- Наложен платеж;

- Кредитна или дебитна карта;

- Банков превод.

Ние ценим Вашето време и средства, затова Ви гарантираме бърза доставка. Всички доставки се осъществяват чрез куриерска фирма Е-Конт. Най-бързият, достъпен и удобен вариант за Вас е да изпратим поръчката Ви до най-близкия до Вас офисна Е-конт. Другият вариант е тя да пристигне до посочен от Вас адрес.

Доставката на продуктите става в срок от 24 часа. В зависимост от куриерската фирма, тя може да стане и в рамките на 48 часа, ако сте поръчали през почивните или в празнични.

В случай, че закупеният от Вас продукт не отговаря напълно на очакванията ви, можете да го замените с друг. Хубаво е това да бъде в кратък срок от време и артикула да бъде в търговски вид. Куриерската услуга при замяна е за сметка на клиента, за да не се злоупотребява.

За връщане на продукта моля попъленете формуляра

Този уебсайт използва бисквитки! Това съобщение няма да се показва повече, ако кликнете върху бутона РАЗБРАХ ! или бутона за затваряне