Menu
Your Cart

Информация за доставка

 


УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 
След като в 
http://www.e-sofia.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на http://www.e-sofia.com се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана.

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт до посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град.

 

Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС. 

Работно време:

Поръчки в онлайн магазин E-Sofia.com  се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време на консултантите на онлайн магазин E-Sofia.com е Понеделник - Петък, 9:00 – 18:00 ч. Съботa и Неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време (включителнo и в почивни дни). Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки, направени до 17:30 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Доставят се до два работни дни (включително и събота до обяд по желание на клиента). 

Всички поръчки, направени след 17:30 ч., обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него. 
За връзка с нашите консултанти по продажбите: +359 89 6892010

 

 

 


Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона "Поръчка". 
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Консултант на магазина ще се свърже с Вас по телефона, за потвърждение.

В страницата на всяка стока, представена в
E-Sofia.com са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.

 

 
E-Sofia.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването и при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Необходими условия, за да се направи поръчка: 
1. Валиден email адрес. 
2. Вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране. 
3. Вярно попълнени данни за контакт.