Menu
Your Cart

Предпазни Маски и Гащеризони на Топ Цени

Всички успели фирми и личности по целия свят се включват в благотворителни кампании и тази форма на социален ангажимент не подмина и членовете на нашето общество. От спортисти, бизнесмени и популярни личности до обикновения човек –все повече хора даряват защитни средства на здравни заведения и държавни институции. Именно здравните работници, полицаите и пожарникарите са сред първите редици на хората, изложени на риск от заразяване от Коронавирус COVID-19.

Ако и вие се стермите към по-скорошноизлизане от  кризисото положение, ви предлагаме да бъдете съпричастни със подетата кампания. Може да участвате като дарители и при купуване на голям брой защитни средства за благотворителност, ние ще ви направим отстъпка, която е нашия принос за излизане от кризисната ситуация.

В тази категория предлагаме презпазни маски и гащеризони. В нея ще намерите висококачествени, ефективни и надеждни продукти, произвеждани от българската популярна марка INISESS ®.

Нашите защитни маски защитават зоната около носа и устата.

Предпазните маски се произвеждат от филтриращ дишащ текстил, който е устойчив срещу образуване на колонии от прахови акари и патогени.

Нашите продукти се отличават с еластичност, непропускливост и водоустойчивост.

Те се поставят чрез ластици, като разметът им е стандартен. 

 

За изработката на предпазните средства за дихателна защита и защита от вирусни инфекции се използват изцяло естествени и екологични суровини.

Нашите филтриращи лицеви маски разполагат с три защитни слоя. Те са предназначени за ръчно и машинно пране и се използва за многократна употреба.

Предпазните маски се произвеждат от висококачествен и плътен  памук и имат три слоя за допълнителна защита. Маските се произвеждат от еластичен и фин памучен текстил за мекота при допир с кожата на лицето.

 

Предлаганите от нас защитни маски са подходяща за мъже и жени на всякаква възраст.

Ние предлагаме и защитни гащеризони, които се изработват от ефективни и надеждни материали.

Защитните ни гащеризони разполагат с регулируема качулка, ластици на китките, глезените и качулката.

Защитните гащеризони са с универсален размер и могат да се използват както от мъже, така и от жени.

Предлаганите от нас продукти са текстилни, а не медицински.

Приемаме индивидуални поръчки и поръчки на едро.

Може да поръчвате от нашия сайт или по телефона.

Ние нямаме ограничение на наличностите защитни маски и гащеризони. Освен количествата на склад можем да ви осигурим своевременно и в най-кратки срокове защитни маски и гащеризони за максимална защита за хората, които се участват в борбата с Коронавирус COVID-19 на предните редици у нас.

Този уебсайт използва бисквитки! Това съобщение няма да се показва повече, ако кликнете върху бутона РАЗБРАХ ! или бутона за затваряне