Тъмните, блестящите и пастелните нюанси, множество цветове, които отговарят на всеки вкус и стил и много специални нюанси, които никога не сме виждали досега, съставляват цветовата палитра за зимния сезон на 2020 година.

 

Обхватът на жълтото

Жълтото се комбинира прекрасно с черно, шоколад и тъмносиньо. Включи го в твоите тоалети и направи разликата!

  • Твърд карамел (Vutterscotch)

Един от топ цветовете тази година е наситеният златисто-жълт оттенък. Той се отличава със сладост и дълбочина. Този нюанс, напомнящ на краски на пеперуда, е идеален за зимата и много именити дизайнери заложиха на него в своите последни колекции.

Един от топ цветовете тази година е наситеният златисто-жълт оттенък с дълбочина на сладост.

 

  • Античен мъх

Античният мъх е лъскав, цвят, който не е точно жълт, но не е и зелен. По същество това е междинен нюанс. Той е силен и интензивен и може да създаде поразителен контраст през зимния сезон с природния пейзаж.

Античният мъх е лъскав, цвят, който не е точно жълт, но дори не е зелен.  Той има интензивен тон и може да създаде поразителен контраст с други цветове на сезона

 

  • Сребрист цвят

Сребристият цвят е популярен през пролетта и лятото, но през есента и зимата също намира почетно място в облекла и аксесоари.

 

  • Златист цвят

Златистото ще се носи много тази година. Този богат цвят с луксозен блясък е идеален за ефектни вечерни тоалети. Може, разбира се, да се носи през останалата част от деня, за да се добави луксозно докосване към иначе спокойните ежедневни тоалети.

Среброто и среброто може би са надделявали през пролетта и лятото, но през есента и зимата златото му ще бъде почетено.

 

Обхватът на синьото

Синьото е цвят, който ще се носи много през студения сезон.

  • Galaxy Blue

Ще видим широка гама от нюанси, започващи от дълбокото галактическо синьо, вдъхновено от дълбините на океаните. Това ще е един от основните цветове на палитрата за зимата. Това е "Царствен" нюанс, който ще ни даде възможност да създаваме множество ежедневни и вечерни комбинации.

  • Blue stone

Синият камък е студен сребристо-син цвят с лека нотка на сиво. Това малко допълнение го прави идеален избор за всякакъв вид зимно облекло, обувки и чанти. Това е един от цветовете, които видяхме най-вече в колекциите от деним.

Синият камък е студено синьо-синьо с лека доза сиво.  Това малко допълнение го прави идеален за зимно облекло

 

  • Вечерно синьо

И накрая, вечерното почти черно синьо беше представено на повечето дефилета като неутрален цвят и е много важно за този сезон. Съчетава се лесно, изглежда перфектно под формата на дънки и е чудесно решение за дълги вечерни рокли. Дизайнерите тази година го интегрираха в кожи, якета, рокли и костюми.

Синьото е цвят, който ще се носи много през този сезон.

 

Лилавата гама

Лилавият цвят ще присъства категорично в дамския гардероб през този сезон.

  • Мека лавандула

Мекият лилав, люляков или по-скоро лавандулов нюанс, дълго носен през пролетта и лятото, остава на върха на модните тенденции и през новия сезон. Комбинацията му с други цветове като жълто и кафяво води до създаването на красиви зимни тоалети, докато носенето му със сините и сивите цветове на сезона, създава изключително интересни и вълнуващи съчетания.

Мекият лилав, люляк или по-просто лавандулов нюанс, дълго носен през пролетта и лятото, остава на върха и през новия сезон

  • Гроздово лилаво (Grapeade)

В него присъства и мътният лилав гроздов нюанс, който ще бъде отличен избор за ризи, пуловери, рокли и палта в женския гардероб за студения сезон. Той не е нито много тъмен, нито много светъл на цвят, но като цяло е хладен тон. Създава невероятно подходящи комбинации с всички актуални сини тонове за сезона. Този цвят изглежда също толкова добре, носен с жълтите или неутрални нюанси за тази зима и, разбира се, изглежда фантастично, интегриран в монохромни тоалети!

ще присъства лилав гроздов лилав в женския гардероб на сезона

  • Тирийско лилаво (Tyrian Рurple)

Tирийското лилаво е известно още като кралско лилаво. Това е по-дълбок и по-тъмен нюанс на лилавото, който ще видим в дамските дрехи и аксесоари. Той придава страхотен ефект върху лъскавите тъкани и създава много впечатляващ ефект върху кожата.

Tyrian лилаво е друг по-дълбок и по-тъмен нюанс на лилаво, който ще видим в дамските дрехи и аксесоари

При нас, в електронната платформа E-Sofia.com, винаги ще намериш всякакви дамски дрехи за настоящия сезон за твоя офис или ежедневен гардероб, като се започне от класически ризи, поли и панталони и се завърши с оригинални дизайни рокли, костюми и връхни дрехи. Остава само да ги съчетаеш правилно. Желаем ти успех!

Източник: in2life

Автор: Силвия Флорова