Нова година е един от най-неофициалните и обичани празници, който заличава строгата рамка на традиционния дрескод. В тази нощ можеш да си позволиш всякакви фантазии и шеги, когато избираш тоалет. Чудесно е, ако вече имаш идеи как да отпразнуваш празника. Но ако все още обмисляш каква рокля да носиш за Нова година 2020, може да се информираш от препоръките на стилистите и дизайнерите.

2020 е годината на Металния Плъх! Ако решиш да вземеш предвид символа на настъпващата година при съставянето на новогодишния си тоалет, тогава е добре да знаеш как може да успокоиш Металния Плъх, който ще бъде покровителя на 2020 година. Със сигурност ще му харесат:

  • бижута от сребро или злато;
  • модерни дамски рокли онлайн за Нова Година в красиво пепеляво сиво, жълто, бяло, черно, тюркоаз и металик;
  • елегантни обувки, украсени с камъни, кристали, пайети или метални декорации.

 

2 рокли за метален плъх за Нова година 2020

 

Астролозите твърдят, че тези, които угодят на Металния Плъх, ще получат финансов успех и ще имат късмет през следващата година. Плъхът е животно с много непостоянен характер, но винаги подкрепя лукса и забавлението. Ако искаш да привлечеш вниманието му, тогава трябва да отпразнуваш Нова Година в съответствие с неговите предпочитания: с позитивизъм, с богата трапеза и, разбира се, с внимателно подбрани официални рокли.

 

Заложи на един от следните модели:

  • рокля с макси дължина и цепка - печеливша опция за жени с всякакъв тип фигура;
  • коктейлна рокля с мини дължина - опция за стройни момичета с хубави крака;
  • рокля с „midi“ дължина – може да бъде с втален модел, с А-силует или трапецовидна кройка, която ще скрие пълнотата на бедрата;
  • модели с дълбоко, откровено и чувствено V-образно деколте и свободен подгъв, пищни надлъжни цепки или драперии върху ханша са идеални за момичета с фигура, наподобяващи „обърнат триъгълник“;
  • плътно прилепнала кройка с плохи - чудесно решение за тънки дами с атлетично тяло тип "правоъгълник";
  • рокли с акцент под бюста с формата на колан прикриват несъвършенствата на „ябълките“.

От онлайн каталога ни E-Sofia.com можеш да избереш рокля, с която да посрещнеш новата 2020 година, за да се чувстваш перфектно в най-вълшебната нощ. Наистина, според популярния слух както посрещнем Нова Година, така ще ни върви през цялата  година. И дори да не вярваме наистина в знаци, практиката показва, че едно от най-важните желания на всяка дама е да се чувства уникална и красива. Нашите разнообразни модели дамски рокли 2019 в различни цветове, силуети и стилове ще ти помогнат да се почувстваш наистина специална!

 

Автор: Силвия Флорова

Източник: etsy