Разнообразието от дамско облекло и аксесоари понякога е изненадващо. Мъжете, вероятно, никога няма да запомнят дори лъвските имена и учудващи цветове от гардероба на жените. Освен това, модата се променя и с тези промени идват нови видове дрехи. Но такъв елемент от гардероба като блузата никога няма да изчезне от ежедневието на жените.

Ако сте с размер плюс задължително се ориентирайте към дамски дрехи големи номера. Ние, екипът на E-Sofia.com, вярваме че удоволствието от носенето на нашите облекла и комфорта трябва да създават напълно ново изживяване за дамите. Ето защо се опитваме да предложим на представителките на нежния пол дрехи, които предефинират представата им за дамски облекла, такива каквито ги познават. В нашия е-магазин се предлагат богати колекции от официални ризи и блузи. За разлика от повечето за дамски дрехи производители, ние имаме специално отношение към дамите с наднормено тегло и за тях нашите консултанти винаги могат да предложат разнообразни решения.

 

Интересните тенденции при дамските блузи за есента на 2019

В следващия сезон ризите и блузите с или без закопчаване, декорирани с панделки и  жабо ще бъдат много модерни. Първият тип блуза е въведена в модата в края на петдесетте години на миналия век. „Откривателят“ на подобно явление е не кой да е, а самата Коко Шанел. През осемдесетте години за блузата с яка с дълги ивици плат, завършващи с кокетна панделка отново се връща на мода. Доказателство за това може да се намери в много филми от онова време. Например, в една от сериите на иконичната лента „Лейтенант Коломбо“.

За жени с дълга шия е подходяща риза или блуза с V-образно деколте. Визуално удължава врата, което ще добави хармония към вашата фигура. Интересен вариант е също така блуза с така наречената халтер яка. Отворените рамене на този тип блуза очевидно ще привлече вниманието на околните.

 

Важен факт е правилната комбинация от блуза с бельо и аксесоари

 

Важен факт е правилната комбинация от блуза с бельо и аксесоари. Ако това е блуза от сатен или шифон, тогава шортите или тесните панталони са много подходящи за нея. За бизнес блузи е най-добре да носите строга пола или рокли с панталони. Но, например, ако решите да носите блуза във военен стил, тогава можете да експериментирате.

Ние от модно E-Sofia.com сме представители на дамски делови тоалети и спазваме  традициите в изработването на класически дамски облекла. Ние правим всичко възможно всяка наша блуза или риза да бъде удобна и приятна за носене от дамите с активен начин на живот.

Нашите блузи ще ви позволят да покажете най-доброто от себе си, да се почувствате като кралица и да чуете много комплименти!

Автор: Силвия Флорова