Благодарение на голямото разнообразие от дизайни, текстури и отпечатъци, в нашата дигитална витрина Е-Sofia, всяка жена може да открие най-подходящия за себе си дамски костюм с панталони, поли и рокли за есенно-зимния сезон на 2019/20.

Как да избереш костюм за всеки ден?

Ако искаш да привлечеш вниманието към оригиналния си стил и начин на обличане, тогава може да избереш дамски костюми в сдържани тонове: черно, сиво, тъмно синьо и други. Зеленият цвят е твърде ярък за бизнес облекло като дамски официални панталони, поли и сака. Има обаче нюанси на зелено, които са идеални за бизнес дамите. Нефрит, каки, маслина и т.н. в комбинация със светли ризи и блузи ще бъде подходящ нюанс на зеленото, когато създаваш креативен и изискан външен вид. В някои случаи, може да заложиш на дамски костюми в кафяв, бежов или бял цвят.

Съвети относно избора на рокля

През сезона есен-зима 2019/20 г. стилистите съветват да се даде предпочитание на чистите, естествени нюанси. Такива са класическите рокли в лилаво, бордо, винено червено, розово, горчица, маслина, тюркоаз и други. За да добавиш яркост към визията, може да използваш закачливо украшение. Новите рокли за всеки ден като плетена рокля свежи модели сезон зима се изработват от плетива и трикотажни материи. Съществуват и рокли, които се изработват от кожени или еко кожени материали и които също са подходящи. Отличителна черта на тези тоалети е лаконичната, семпла кройка, защото тяхната връхна точка се крие в ефектния материал.

1 рокли от еко кожа

Как да избереш пола - препоръки на стилисти

Сегашната работа в офиса предполага присъствието в гардероба на определени дрехи, проектирани в класически стил, но с демократична „насоченост“. Например, сакото трябва да е леко вталено, с едноредово или двуредово закопчаване, като може да коригираш дължината му по твой избор.

Такива иновации обаче са неприемливи за полата. Обикновено тя е с прав силует, стегнат в ханша и леко стеснен надолу. Полата в офис стил не позволява никакви ръбове, волани, колани или оригинални принтове.

При панталоните ситуацията не е по-различна. Бизнес етикета не допуска дънки или твърде оригинални кройки панталони. В някои организации дънките са допустими и може да се носят със сако, но те не бива да са с износен и раздрънчен ефект. С токчета може да коригираш фигурата си, а с дискретен колан (за предпочитане кожен) - бедрата.