През този сезон най-модерните са полите тип молив с дължина до коляното, например украсени с копчета отпред. За работа може да носите и трапецовидни модели, поли с  midi дължина в неутрални нюанси на бежово, сиво и кафяво. Носете ги в комплект с бели и пастелни ризи, благодарение на които ще придобиете елегантен и ултра женствен вид. През лятото може да носите и модели макси поли с висока талия и риза, завързана на кръста или прибрана отвътре. Като алтернатива, за вашия актуален аутфит пролет 2020 може да носите и сукмани с ризи с монохромен или раиран модел, в зависимост от естеството на институцията, в която работите.

Носете свободни панталони и ги комбинирйте с маратонки и тениски. Актуални ще бъдат и  малко по-късите модели панталони и дънки, като например с дължина 7/8 или 9/10 - съчетайте ги с обикновени ризи и блузи с декорирани ръкави или панделки и симпатични сандали с токчета или платформи.

По всичко личи, че модерната тененция за пролет лято 2020 ще бъдат леките и ефирни съчетания и виталните, феерични модели. Това не означава, че не може да включите всякакви нюанси от палитрата модерни цветове пролет лято 2020. Безспорно в гардероба ви трябва да присъстват плетени или дантелени прозрачни блузи, които създават нежен и женствен външен вид. Не се лишавайте и от минималистични и удобни дрехи в каки, пустинни и карамелени нюанси.

 

https://lamode.info/tl_files/MATERIALS_2019/MODA/STYLISTA%20RADZI/ROZMOWA%20KWALIFIKACYJNA%20JAK%20SIE%20UBRAC/Joseph,345funtow,net.jpg

 

Относно тъканите, заложете на благородни тъкани като коприна, сатен, жоржет и  жакард, които се вписват отлично в стилистиката на направлението офис стила. Освен това може да носите и материи като лен, памук бамбук, тенсел, вискоза и други.

Сред  най-горещите тенденции на летния сезон за 2020 е вашите дамски дънки и дънкови дрехи да са в равномерен нюанс на деним. Важно е панталони, поли и гащеризони за офиса от деним да не съдържат парен или раздрънчен ефект и върху него да няма декоративни елементи!

Ключът в създаването на оригинален външен вид е комбинирането на различни модерни цветове пролет лято 2020, които да създават добре обмислени, балансирани и завършени тоалети. Актуален тренд в настоящата мода обувки пролет лято 2020 е те да са с ретровдъхновен дизайн и задължително с винтидж катарама, която изпъква и им придава шикозен поглед.

 

 https://lamode.info/tl_files/MATERIALS_2019/MODA/STYLISTA%20RADZI/ROZMOWA%20KWALIFIKACYJNA%20JAK%20SIE%20UBRAC/RogerVivier,545funtow,net.jpg

 

Тази година, офис стилът е комбинация от класика и минимализъм, представени по модерен и удобен начин. Той стартира с колекциите на световните модни дизайнери в столиците на модата още през сезон зима пролет 2020 и по всичко личи, че ще се задържи поне още няколко сезона.