С наближаването на празниците въпросът „Какво да облека за Нова година 2020?“ е един от най-популярните във всички интернет търсачки и е най-важният в главите на нежната половина на човечеството. Наистина в най-вълшебната нощ на годината искаме да изглеждаме като истинска принцеса от приказка, която привлича възхитени погледи и вълнува мъжките фантазии. Ако вече имате готова идея - страхотно. Но, като правило, момичетата се грижат за себе си, пазарувайки сред най-новите артикули за пазаруване.

Ако в календара на баба ти за откъсване до Нова година са останали само няколко листа, а броят на опциите, които ще носиш за Нова година, е с тенденция сочеща към нула, трябва спешно да коригираш ситуацията. Вслушай се в препоръките на стилистите на E-Sofia.com и гарантирано ще се превърнеш в най-важната личност на новогодишното парти.

 

2 Какво да облечем за ориенталски календар за Нова година 2020

 

 

Какво казва източният календар?

От много години насам, когато избираме рокля за Нова година, се фокусираме върху източния календар. И въпреки факта, че китайската хронология регулира настъпването на новата година на 25 януари, ние със сигурност искаме да успокоим звяра, който ще бъде суверенният господар на следващия период от живота ни. Такъв през 2020 г. ще бъде плъха и то не обикновен, а бял или метален. За да му угодиш и да спечелиш неговата благосклонност, благоприятстваща финансов успех, просперитет и здраве, трябва да разбереш каква е същността на това животно.

Астролозите твърдят, че елегантните дрехи във всички нюанси на сивото, тюркоазеното, жълтото, бялото и черното и, разбира се, металическите, ще се превърнат в гореща тенденция. Като допълнение, златни, платинени и сребърни бижута, ще допълват тоалетите с метален блясък. Също така, дамски рокли с пайети, камъни, перли, кристали и метални фитинги не само ще подсладят очите на Плъха, но и ще ти позволят да блеснеш на новогодишното парти в буквалния и образния смисъл на думата. Съгласи се, че щедрият Плъх не пести от предложените нюанси и  стилистичното решение на облеклото ти ще зависи единствено от твоите индивидуални предпочитания.

По време на новогодишното парти, както никъде другаде дамски рокли дълги, с миди или с макси дължина с дълбоки деколтета, открити гърбове и откровено изрязани кройки ще бъдат сред най-подходящите. Ако на собственичката на роклята й липсва смелост, може да опиташ модели  дамски рокли с тюл, полупрозрачни вложки в пикантни области от дантела. Празничното облекло логично ще завърши с чифт изящни обувки. Подходящият грим, капка от любимия ти парфюм, страхотно настроение - и си готова да завладееш света с твоята красота и женственост!