Карираният модел е символ на аристократизъм и когато дамите започнат да носят такива облекла, те придават към външния си вид допълнителни точки стил. Карираните облекла обикновено са в ярки и жизнерадостни цветове и с контрастни съчетания. Те добавят цвят и текстура към вашата визия и ви отличават в тълпата.

Карирани тоалети за офиса

Тази година дамски дрехи с карета се предлагат в много цветови комбинации и в различни размери на техните квадратчета.

Кариран дамски костюм, комбиниран с бяла риза или блуза, карирана пола с непрозрачни чорапогащи черно или друго сако в неутрален цвят и  черни токчета са съчетание с което ще откраднете всички погледи, където и да отидете. Дори само карирана чанта или чифт карирани обувки, се оказват неочаквано подходящ завършек на всеки елегантен тоалет както за вашите делови изяви, така и за свободното време.

Карирани панталони или поли лесно се сдвояват с ботушите ви и изглеждат страхотно с плътен пуловер и високи ботуши, като Ралф Лорън

Карирани съчетания за всеки ден

Карето изглежда малко... носталгично към миналото, тъй като за много от нас то напомня за нашата младост, студентските ни години или за 90-те! От Шер Хоровиц - героинята на сладкия филм Clueless до Киара Ферани, минавайки покрай Бланка Миро, шотландският кариран десен преминава през сезоните и десетилетията без да губи любовта на своите почитатели!

Носете каре сутрин на разходка по магазините или за среща с приятелки за следобедно кафе! За да създадете комплект в небрежен ежедневен стил, заложете на рокля с кецове и карирано сако. Може да комбинирате още черно-бял кариран панталон или пола с цветен топ и маратонки или пък обикновена карирана рокля с ботуши. Отлична идея е да изберете разкошен кариран гащеризон и да го носите с дънково яке!

Дълъг черно-бял кариер с червени обувки и кожено яке дори за вечерта!  // Костюмите са този сезон на модата, така че защо да не каре?

Карирани облекла за вечерни изяви

За вашите вечерни събития помислете за по-приглушени, земни цветове или черно-бели съчетания. Носете карирано сако върху сатенена рокля или дълга карирана рокля. Друга отлична идея да заложите на къса шотландска пола и да я носите с поло и кожено яке... Комбинирайте вашия тоалет с малка чантичка и дискретни златни бижута за вашите коктейлни вечери.

Дръжте шарена чанта и надградете външния си вид!

Въпреки класическия си вид карето в неговата непреходна шотландска версия, тази година демонстрира, че може да бъде представено по нов и осъвременен начин. Върху витрините на магазините се наблюдават изключително свежи и разчупени нови модели дамски облекла с десен тип „клетка“. Освен в ежедневния стил, в който карирания десен се използва традиционно, напоследък то започва да се използва и в моделите, предназначени за уличния стил.

Може да срещнете карето в много и разнообразни цветове под формата на малки или по-големи квадратчета в разнообразието от рокли, панталони, поли, гащеризони и аксесоари в нашата онлайн платформа e-sofia.com. За още нови и актуални идеи следете нашия блог.

Източник: pink

Автор: Силвия Флорова