Ако харесваш блестящите облекла, сме подготвили няколко лесни правила за това как да ги смесваш. С нашите идеи ще изглеждаш винаги стилно и ефектно, независимо от повода.

Малки трикове

Лъскавите елементи на дамския гардероб са в състояние визуално да добавят обем към фигурата. Струва си да се помни, че тези облекла е добре да се избират в съответствие с личните параметри. Това не означава, че искрящите детайли трябва да бъдат изключени от гардероба на момичетата с по-пищни форми. Просто трябва да се научите как да ги носите умело. Тогава проблемните зони ще останат в сянка, а съблазнителните извивки на силуета ще възбудят въображението.

Ние, екипът на електронната платформа Е-Sofia, подготвихме няколко основни съвета от стилистите, които ще трансформират визията ти до неузнаваемост:

  • Суитчър с пайети в тази област ще помогне за визуално увеличаване на гърдите.
  • Яке или шал, изработени от лъскава тъкан, могат да отвлекат вниманието от широкия ханш.
  • Можеш да регулираш формата на краката, като използваш дамски дрехи и обувки с пайети.
  • Подчертай красотата на стройните крака с лъскави панталони или пола.
  • Чанта тип колан с холографски материал ще подчертае талията.

Спазването на тези препоръки е половината от постигането на перфектната визия. Втората и приоритетна част е това как се възприемаш. Прегърни различията си от другите и започни да приемаш и несъвършенствата на собственото си тяло, като така може да ги превърнеш в предимства. Тогава очарованието, което ще се излъчва от теб, в тандем с блестящите дамски дрехи 2019, ще предизвика истински интерес в околните към твоята личност. Вярвай в себе си и ще покоряваш модните върхове. И така, разбери как да го направиш разумно.

 

Връхни дрехи

Връхните облекла с блясък този сезон са много популярни. Сако или яке може да бъде включено в елегантен или официален тоалет с помощта на правилно подбрани допълнителни елементи. В първия случай уникален външен вид може да се постигне с малка черна рокля, а във втория, с игра с контрастите на твоите дамски дрехи и аксесоари. Комбинирай лукса на лъскав продукт с простотата на ежедневни атрибути: дънки с висока талия, забавна блуза и сникърси. Носи яке в металически цвят с черни слим дънки и ботуши.

 

5 лъскави връхни дрехи

 

Блестящи рокли

За да направиш така, че твоята блестяща рокля да придобива различни светещи нюанси на слънце или под лъчите на лунната светлина, заложи на дизайн, украсен с бижутерийни елементи. Дизайнерите използват кристали, пайети и камъни като декорация за модерните лъскави рокли. Също така, подобен резултат се постига, ако роклята е изработена от метализирана или друга подобна материя. Често момичетата избират тези дамски елегантни рокли с дълъг ръкав за вечерни събития и се опитват да не ги използват, когато създават ежедневни тоалети. Но напразно! Дамските лъскави рокли в наши дни се предлагат в истинско изобилие от модели, сред които има много както празнични, така и ежедневни варианти.

Вечерните блестящи рокли изглеждат самодостатъчни и не изискват придружаващи ги закачливи елементи. Избери модел с минималистична цепка и поддържай останалите елементи от облеклото като дамски дрехи и обувки онлайн, трябва да бъдат семпли и лаконични, за да не претовариш с искри външността си. Завърши тоалета с класически токчета или с ботуши с тънък ток.