Този сезон ставаме свидетели на триумфалното завръщане на животински принтове, сафари и каки, каре, монохромен бял или бежов външен вид. С този пост ще ви представим няколко от основните тенденции, за които трябва да знаете.

   рокля с Животински печатрокли с Животински печат

Животински печат

"Животинските" отпечатъци няма да напуснат гардероба ни през тази година. Добра идея е да заложите на анималистичен модел суитчъри и джъмпери.  Аксесоари с принт на зебра, леопард и питон ще бъдат отново силна тенденция... Елегантните облекла с животински печат са чудесен вариант за зимните и пролетните месеци. Анималистичният десен моментално добавя увереност и смелост към всеки тоалет! Ако сте смели и искате да покорявате нови върхове и енергично да се придвижвате напред, то тези облекла са идеален избор за вас.

 

 

 

Сафари и каки

Сафари модата не е нова, а е на почит в света на модата от десетилетия. С нея можем да заминем на мислено пътешествие от другия свят на модата и да избягаме от суматохата на големия град. Тя се завръща всяка пролет с наближаването на сезона на ваканциите. Тази година сафари и хаки стиловете в колекциите на световните дизайнери са представени по изключително женствени начини – леки каки якета, свободни рокли, разкроени туники, шорти тип бермуди и свободни панталони, които създават подчертано романтично настроение.

 

 

кариран костюмБял минимализъм = каре пола

Каре

Класическият кариран костюм  през последните години постепенно се освобождава от своята британска скованост… Носете карирани облекла с тениски и маратонки, с чанти на колана, каубойски ботуши и всичко, което ви позволява да изразите себе си и да се чувствате модерно и комфортно.

В тази годишните тенденции ярките и контрастни съчетания между червено, зелено, синьо и жълто при дамските облекла бяха заменени с по-изискани съчетания в ахроматична гама. Освен това самият тип на отпечатъците не е толкова ярък. Карираните сака, панталони, поли, рокли и сукмани в черни, бели и сиви тонове изглеждат стилно и сдържано. Отпечатъците вече не са толкова едри, а са представени в фини и деликатни текстури, така че с такъв тоалет ще изглеждате представително и модерно.

 

Бял минимализъм

Най-чистият и светъл цвят, разбира се, е бялото във всичките му нюанси. Меки силуети в изчистени модни линии създават монохромни тоалети в хладни бели тонове. Дизайнерите ни съветват през този сезон да включим белия цвят под формата на дамски костюми с памучни ризи, бели панталони и дантелени рокли.

 

Бежовото е новото бяло

През новия сезона отлична алтернатива на монохромното бяло са тоалетите във винтидж бежово. За разлика от монохромно бялото облекло, съчетанията между бяло и бежово изглеждат добре структурирани, защото стилистите препоръчват да не се обличате в един тон от главата до петите. Независимо от това, бежовото може да се появи в гардероба ви под формата на класически тренчкот, нежна рокля, свободни панталони или овърсайз ризи. Независимо какво предпочитате, ако вашия избор е в гамата от бежови или други светли, неутрални нюанси, определено ще сте в синхрон с  тенденциите.

 

Бежовото е новото бяло = елекБежовото е новото бяло = блуза

 

За да се избере най-печелившата опция сред океана от тенденции, може да се съобразите най-вече с характеристиките на фигурата, вашия начин на живот и личните ви предпочитания. В богатия асортимент на нашия магазин e-sofia.com можете да избирате и купувате модерни дамски дрехи на достъпна цена с бърза доставка.

Автор: Силвия Флорова

Източник: articlebiz.com