Ризите и блузите могат да направят тоалета ви зашеметяващ. С този пост ще ви покажем няколко невероятни начина как да носите ризи и блузи през тази година. Разгледайте нашите идеи за ризи в интелигентен и уличен стил, за да намерите любимите си, които да опитате.

Ризите и блузите са непреходно, класическо облекло, с което ще се чувствате добре, независимо къде отивате - от офиса, през откритите градски пространства, до изисканите партита. С други думи казано, това е вечен вид дреха, който работи отлично с почти всичко и навсякъде. Можете да носите модерни ризи и блузи с толкова много дрехи, включително шорти, сукмани, панталони, дънки и поли.

Онези времена, когато ризите с копчета изглеждаха скучно, изчезнаха. Днешните модни дизайнери предлагат много преоткрити модели. Не казваме, че трябва да избягвате да носите елегантни и семпли ризи – в търговската мрежа се предлага голямо разнообразие от такива класически актуализирани ризи. Искаме да ви насърчим тази пролет да експериментирате с фънки и луди дизайни с ярки цветове и оригинални принтове.

 

https://onlywardrobe.com/wp-content/uploads/2017/10/What-Shirts-Are-In-Style-2018-4.jpg

 

Задавали ли сте си въпроса защо толкова обичате тези дамски дрехи? Може би, защото са изключително гъвкави и се комбинират с лекота с почти всичко. Можете да запретнете ръкави, за да създадете малко спокоен и непринуден външен вид. През 2021 г. ще видим страхотни печатни дизайни на точки, фотографски щампи, ивици, цветя и кожа на животно.

Харесва ли ви да гледате жени, облечени в модерни ризи, които са по-къси отпред и по-дълги отзад? Завършете тоалета си с риза, като добавите колие или колан за стилно модно изявление. Между другото, черно-белите ризи и блузи тази година са фаворит на модните ревюта и определено трябва да ги опитате.

 

Дантелата е деликатна сама по себе си, тъй като е направена от прежда в отворен модел, подобен на мрежа, така че по-добре внимателно изберете подходящия материал, така че да можете да постигнете елегантност в целия външен вид. Както вече споменахме, дантелата е доста прозрачна, така че по-добре направете нещата по-малко откровени. Заложете на ризи и блузи, допълнени с дантела, като част от финалния щрих. Носенето на подходящо бельо под прозрачна дантелена блуза може да промени цялостната визия. Останалата част от визията ви трябва да съответства на горната ви част, така че дръжте блузата в центъра на тоалета и едва след това изберете шортите, полата или панталона с допълващ модел. Ако блузата е прозрачна и ви очаква формално събитие, може да добавите към тоалета си подходящо сако.

https://onlywardrobe.com/wp-content/uploads/2017/11/Lace-Blouses-Outfits-2018-6.jpg

Тази година е задължително да носите риза с панделка, тъй като този модел ще бъде изключително популярен през следващата година! С такава риза всяко момиче изглежда романтично и сладко. Тази скъпоценна дреха беше в тенденция преди няколко години и сега виждаме прераждането на този модел. Панделката на ризата, не е просто акцент - това е нещо, което я прави осезаемо по-красива и по-изискана. Може да създадете брилянтен външен вид в офис или уличен стил с неустоимо сладко изглеждащи блузи с панделки. Тези ризи и блузи допълват отлично винтидж панталоните, дънки и поли, вдъхновени от 70-те години, които са абсолютен хит тази година.

 

Блузите с копринени лъкове все още са популярни през 2022 година