Известният автор Вирджиния Улф пише: „Дрехите променят нашия възглед за света и възгледа на света за нас“. Имайки предвид тази модна сентенция, помнете няколко основни, златни правила.

Ако се нуждаете от рокли големи размери, то тези от плътни материи и по-добрите класически модели, са идеални за вас. Това означава, че те трябва да бъдат в гардероба ви.

Чистите и ясно линии, както и семплият и лаконичен дизайн на нашите дрехи е друго златно правило. Универсалните и гъвкави за съчетания дрехи, които могат да се носят със същия комфорт по време на бизнес среща и вечер, ни карат да се чувстваме уверени през целия ден.

Ярък пример за класически стил е изключителната малка черна рокля. Не е изненадващо, че това е дреха, която може да ви накара да се чувствате като във втора кожа от сутрин до вечер. Добре изработените рокли макси размери в комбинация с подходящите обувки и аксесоари са просто... ненадминати.

Плюс размер сватбени рокли за гости (13)

Ако не обичате да носите панталони, защото не ласкаят фигурата ви, то рокля в черно, тъмно кафяво, сиво или тъмно синьо е също толкова класическо и лесно решение. Носете такава рокля с монохромно или раирано сако и завършете визията си с по-впечатляващи аксесоари.

Също толкова важни са чантата и обувките. Ако вашата увереност и стил го позволяват, та може да бъдат в червено. В комбинация с черни елементи (за вечерна визия може да изберете дори лачена кожа), подходяща чанта и „спокойни“ аксесоари гарантират външен вид, който няма да остане незабелязан.

Най-важното в крайна сметка е да не се чувствате неудобно с дрехите си, нито да криете своята женственост.

Плюс размер сватбени рокли за гости (4)

Облеклото с плюс размер винаги следва да е модерно и изискано. Забавлявайте се с тоалета си и играйте с въображението си.

Небрежната външност означава визията ви да бъде изчистена и спокойна. Всичко зависи от местоположението и времето на събитието, което планирате да посетите. Ако не знаете мястото, тогава по-добре отидете с делово ежедневно облекло. Можете да изпробвате рокля с болеро или рокля със сако. Можете да изберете цвят и текстура, с които да блестите като диамант или да запазите външния вид тъмен и изтънчен. По-ярките личности обичат искрящи детайли и смели бижута в тоалетите с тъмен цвят. Други жени харесват жив външен вид в смели, забавни дизайни. Най-добре заложете на балансиран външен вид и избягвайте да изглеждате като на път за нощния клуб.

Плюс размер сватбени рокли за гости (20)

Когато казваме рокля с плюс размер, имаме предвид облекло за дамите с пищни форми и женствени извивки. Модният свят прави свои собствени правила, като декларира кое е правилно и кое не.

Дизайнерите през този сезон решиха да не претоварват и без това красивите тоалети с твърде много декорация. Поради това те използваха предимно кожа, метални детайли и минимално количество бижутерийни елементи. Прави впечатление, че ресните са много актуални тази зима. Креативните дизайнери са поставили тази украса дори на подгъва на плюшените палта.

Ако търсите онлайн магазин, който предлага богат избор от актуални рокли за жени с плюс размер, тогава трябва да посетите новата ни колекция в нашата дигитална витрина. Ние предлагаме изключително стилни и комфортни продукти за всеки вкус и стил.