Плетивата са ключови елементи от гардероба ни за есента и зимата. На модните подиуми за сезон есен-зима 2020/21 г. видяхме пуловери от мека прежда с пончо пискюли и ресни, удължени овърсайз пуловери с ромбове и огромни цветя, както  и пуловери с широка плетка, с които може да се създаде напълно елегантен външен вид дори и в ежедневието.

Плетива с орнаменти

Тази година можем да добавим към гардероба някои нови модели, тъй като модните дизайнери имат много и различни предложения с оригинални  цветове, стилове и форми. Техните декоративни детайли под формата на пискюли, ресни, апликации и дантела са очароветлни. Носете такива пуловери не само с дънките си, но и с поли и панталони. Един такъв спокоен външен вид е чудесен избор за зимата както за офиса, така и за свободното време.

От модните подиуми есен 2020-зима 2021: Пуловер от мека прежда с пончо пискюли, Zimmermann // Дълъг пуловер с ромбове и огромно цвете, Marco de Vincenzo // Пуловер с широка плетка в напълно елегантен външен вид, Виктория Бекъм

Блокиране на цветовете

Една от най-нашумелите тенденции напоследък - както в модата, така и в декорацията на дома - е комбинацията от цветове. Тази нова техника е известна като „Color blocking“. Разбира се, тази тенденция навлезе и в изработването на сладките есенно-зимни пуловери. Можете да изберете да носите пуловери с поли и панталони в смели или пастелни нюанси, които ще ви отведат от есента до зимата и оттам... до пролетта!

Блузи с издути ръкави

Тенденцията беше навсякъде тази година и разбира се, навлезе и в сферата на ежедневните плетени изделия. Класическите есенно-зимни пуловери придобиват друго измерение с такива модерни ръкави. Тенденцията дава неочакван ъпгрейт на „скучните“ пуловери и  ги прави специални.

Плетени панделки, цветя, помпони и много други - модерните плетени пуловери имат много различни форми, дизайни и цветови комбинации.