Тази година световните дизайнери подготвиха за дамите ослепителни рокли с красиви принтове. Асортиментът от такива облекла отново впечатлява с голям брой опции. Дизайнерите знаят, че момичетата обичат модели, украсени с оригинални отпечатъци, така че не престават да изненадват с нови и невероятни предложения. Те непрекъснато търсят уникални решения, експериментират с представянето на актуализирани класически опции на принтовете, а също така проектират разнообразни съвременни комбинации. Дамите могат сами да решат с кой модел да изберат, за да съответства на предпочитания от тях стил и същевременно да е в синхрон с модните тенденции.

 

1 Печатни сарафани: кой модел да изберете

 

Популярни печатни модели

Разнообразието от модели тази година е изключително богато. Който и вариант да изберете, той ще бъде модерен, изразителен и привлекателен. Последните колекции радват със свежи интерпретации и непретенциозност. Вижте популярните модели за тазгодишните летни дамски рокли:

  1. Повечето летни рокли са осеяни с цветя. Модата обхваща редица модели от непринудени и женствени до ярки и смели отпечатъци.
  2. Рокли с ботанически мотиви - листа, венчелистчета и клони - също са добре дошли в разнообразни варианти.
  3. Животинските принтове също  намират място на модните подиуми. Този път доминират леопард, питон и зебра.
  4. Вечните класики – роклите на точки - този сезон са представени не само със стандартни черно-бели палитри, но и с всякакви цветови варианти. Също така креативните модни дизайнери решиха да експериментират, залагайки на различни видове точки в едни и същи модели.
    3 Сарафани с щампа на точки
  5. Райето също е включено във всякакви роли. Изберете кой вариант ви харесва най-много: хоризонтален, диагонален, вертикален, черно-бял или цветен. Тук също няма ограничения!
  6. Отпечатъците с панделки отново поемат щафетата върху модните подиуми. Обърнете внимание на жизнерадостните модели, вдъхновени от 60-те години и модерните трансформации с пастели в различни нюанси.
  7. Роклите с абстрактни мотиви са създадени за тези, които не се страхуват да се променят и да надхвърлят общоприетите граници. Асиметрични геометрични форми, ивици и вихри преобразяват роклите и ги правят да изглеждат фантастични.

 

Можете да закупите модерни рокли с щампа с отстъпка в нашия онлайн магазин e-sofia.com. Ние сме цифрова марка, на която можете да разчитате. Предлагаме постоянно сътрудничество на собствениците на частен бизнес в тази индустрия. Готови сме да предложим благоприятни условия за поръчки на едро и дропшипинг. Също така не забравяме за купувачите на дребно и ги подкрепяме с помощта на нашата програма за лоялност и специалните ни оферти.