Смелите дизайнерски решения на трендсетърите превърнаха дамския панталон от бизнес облекло в модерен и практичен универсален вид дреха за разходка, парти, романтична среща и други поводи.

Следвайки модните тенденции от 2021-2022 г., си струва да си купите панталон, а по-добре не само един, за да създадете елегантен облик, без да жертвате комфорта. Деликатен памук, практичен трикотаж, естествен лен, коприна, сатен и меко рипсено кадифе – всеки един от тези материали в сръчни ръце превръща дамския панталон от скучните офис дрехи в истинско произведение на изкуството. Моделите на панталоните в нашата категория НОВО са толкова разнообразни, че няма да е трудно да изберете правилния вариант за вас!

 

Как модата при панталоните се промени тази година?

Зимния сезон на 2021-2022 на дамите се предлага широка гама от опции:

  • панталони с басти;
  • панталони с едноредово закопчаване;
  • панталони с двуредово закопчаване
  • бридж;
  • капри;
  • прави панталони;
  • разкроени панталони, тип камбана;
  • тесни панталони;
  • панталони в мъжки стил;
  • свободни кройки с тънък колан;
  • силно раширяващ се модел и висока талия;
  • карго панталони с външни джобове;
  • пола-панталони;
  • модели с декорация
  • ефектни и асиметрични дизайни.

Особено елегантно изглеждат вечерните панталони, съчетани с женствена блуза с полупрозрачни дантелени или копринени детайли. Закопчан такъв костюм ще се превърне в идеален пример за бизнес облекло, но веднага щом разкопчаете или свалите сакото, строгият външен вид веднага се превръща в привлекателен, без да губи изискания си стил.

Въпреки че класическото сако все още е традиционното допълнение на чифт панталони тази година, те могат да се носят и с много други видове връхни облекла. Новостта на сезона е комбинацията от пончо или разкроена пелерина.

Последната иновация на сезона са стилните панталони, традиционно носени с колан. Можете да носите такъв модел както с права кройка, така и с басти и меки набори. В зависимост от вида и цвета на материята, панталонът се определя като ежедневен или официален.

Ако говорим за моделите панталони, които са част на костюми, тогава става ясно, че тесните панталони, които държаха първата позиция толкова дълго, бавно избледняват и минават на заден план в света на модата. Съвременната тенденция е да се носят панталони в свободна кройка във всичките й проявления. Първите позиции в класациите бяха заети от дълбоките силно разширяващи се панталони палацо, разкроени панталони тип камбана, разкроени панталони 7/8 и панталон с плохи. Тези модели  изглеждат страхотно както с класическо вталено сако, така и със сако с бюстие, изработено от същата материя като панталоните.

2 Стилове на панталони: тенденции 2021-2022 Какво се промени тази година

 

Кои са най-актуалните модели?

Панталонът, който е част от костюм, е идеален за създаване на стилно и внимателно обмислено облекло. Всички елементи в него се избират предварително, остава само тоалетът да се допълни с подходящите обувки и красиви аксесоари. Няма момичета, които да не обожават да носят такива дрехи. Дори и да не знаете как правилно да комбинирате детайлите на гардероба, в случай на костюм, модните дизайнери вече са го направили вместо вас.

Класическият панталон е в основата на офис костюмите. Сако с лаконичен дизайн и ясни, чисти линии и свободен панталон с висока талия ще ви помогнат да разнообразите скучния външен вид.

Популярни тази година са панталоните с "овърсайз" форма. Саката тази зима са с широки рамене и изглеждат като свалени от раменете на мъж, но ако използвате тънък колан, ще изглеждате малко по-женствено.

Тази година на мода са елегантните костюми от кадифе и велур. Популярни са късите сака тип „звънче“ и правите панталони 7/8 - такива тоалети ще станат основата на пролетния гардероб през 2022.

 

3 стила на панталони: тенденции 2021-2022 г. От кадифе и велур

 

Белите панталони са безспорният „must have“ на сезона. Те се превърнаха в основата на офис облеклата, проникнаха в стилните ежедневни визии и дори замениха изисканите сватбени рокли. Момичетата все по-често избират такава алтернатива на пухкави поли от тюл в няколко слоя и воал до пода.

Любителите на спортния стил и елегантните ежедневни тоалети в спокоен, небрежен стил, ще харесат уютните зимни костюми от плътен трикотаж. Вместо сако в тези тоалети често се използват къси якета, суитшърти или спортни горнища.

Въпреки че монохромните визии се превърнаха в основата на модерния гардероб този сезон, карираните костюми все още са много популярни. Карираният принт е подходящ както за делови, така и за ежедневни костюми - всичко зависи от материята и цветовете.

Вечерните костюми за вашата бляскава клубна визия за този сезон са представени с ярки дизайни с панталони в комбинация с бюстие или потник с тънки презрамки и дантела, завършени със сако. В този случай са необходими панталони с висока талия, но горната част трябва да е подходяща за тип корсет, разкриващ раменете, врата, деколтето и мака част от корема.

Е-sofia.com - с любов към клиентите

От нашата цифрова платформа е лесно да закупите дамско облекло на дребно или на едро със сигурна доставка до всяка точка на страната. Достъпните цени, професионалните снимки и реалистичните описания ще ви помогнат да изберете перфектния за вас панталон от нашия онлайн магазин. Подробните цветни изображения позволяват да разгледате всеки един продукт от всички страни, а таблиците с размери – да изберете правилния размер.